Zahvalnica BOSa

 Na mail RC Sova stigla je Zahvalnica BOS povodom učešća naših članova u Istraživanju koje  je sprovedeno u okviru projekta „Aktivni građani: bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju, koji se izvodi uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost i Balkanskom istraživačkom mrežom Srbija.

 U istraživanju je učestvovalo preko 200 organizacija civilnog društva koje imaju iskustva u javnom zagovaranju. Verujemo da će ovo istraživanje značajno doprineti uspostavljanju čvrstih osnova za buduće proučavanje i unapređivanje zagovaračkih kapaciteta organizacija civilnog društva u Srbiji.

 Istraživanje se sastojalo od analize dokumenata javnih politika koji su vezani za zagovaranje organizacija civilnog društva, anketnog istraživanja i intervjua sa predstavnicima organizacija civilnog društva koje su u poslednjih pet godina imale barem jednu zagovaračku inicijativu.

Očekujte da ćemo Vam dobiti i i istraživački izveštaj sa nalazima do kojih je tim BOSa došli, kako biste imali potpuni uvid u rezultate ovog istraživanja, koje ćemo podeliti sa Vama. 

BOS_zahvalnica

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.